Mexicaanse tortilla’s met tofu en zoete aardappel

Mexicaanse tortilla's

Mexicaanse tortilla’s, we zijn er dol op. Tortilla’s zijn de wraps waarmee veel Mexicaanse gerechten gemaakt worden. Het is een ongezuurd plat brood, gemaakt van maïs. Je kunt ze bereiden met heel veel ingrediënten. Deze variant is met een veganistische achtergrond gemakkelijk en snel te bereiden. Probeer ‘m zelf!

BEREIDEN:

Stap 1: verwarm de oven voor op 220 graden

Stap 2: prik gaatjes in de zoete aardappel voordat ze op een rooster in de oven worden gelegd voor 6o minuten.

Stap 3: haal na 60 minuten de schil van de aardappel en prak de aardappel samen met paprikapoeder, fijngehakte peper en zout.

Stap 4: mix de creme fraîche met citroensap en zout.

Stap 5: verwarm de tortilla’s 20 secondes in de magnetron en bak de tofu bruin in de pan.

Stap 6: verdeel de zoete aardappelpuree, avocado plakken, zwarte bonen, tofu  en creme fraîche over de tortilla’s.

Mexicaanse tortilla's

You liked? Deel het dan hier ..
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *