Groentechips met dip

schermafbeelding-2016-12-14-om-17-06-01

Groentechips..het woord zegt het eigenlijk al; gezonde chips en dus een gezonde variant voor een avondsnack. Je kunt ze naar eigen keuze bereiden, alle groenten zijn namelijk te gebruiken. Heb je een frituur thuis staan? Dan kun je de groentjes ook in 3 minuten krokant frituren.

BEREIDEN:

Stap 1: Verwarm de oven voor op 140 graden.

Stap 2: Snijd de biet en zoete aardappel in dunne plakjes met een dunschiller.

Stap 3: Meng de dunne plakjes met de zonnebloemolie, peper, zout en Provençaalse kruiden.

Stap 4: Verspreid de plakjes over de, met bakpapier beklede, bakplaat en bak de chips in 60 minuten goudbruin.

Stap 5: Laat de warme chips uitlekken op een stukje keukenrol en serveer ze met de nootjes, taugé en wat humus.

groentechips

You liked? Deel het dan hier ..
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *